Vilka leksaker ska man handla till barnen?


skrivet den 25 jul av Rodi, klockan:11:38

Jag börjar få extremt många vänninor och släktingar som har barn nu. Barnen slutar liksom aldrig komma. Och jag köper alltid samma tråkiga leksaker till dom. Det är enkelt att köpa ett litet gossedjur eller en talande apa. Problemet som jag ser det är bara att alla andra också köper exakt de sakerna. Barnet blir så överöst av dessa leksaker att de till slut uppskattar presentpappret mer än själva presenten. Jag vill ha tips på leksaker eller andra presenter som barnet verkligen blir glad över och som håller över tiden. Framför allt till mina släktingbarn hade det varit roligt att komma med något unikt.

Några tankar som jag själv har haft är prenumerationer på tidningar och lite olika aktiviteter. Till exempel presentkort till Liseberg eller Gröna Lund. Det är enkelt och gör barnet väldigt glatt. Men efter det är min fantasi slut. Jag behöver hjälp med tips! 


Currently rated 3.0 by 101 people

  • Currently 2,960397/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed