Ibland känns det som att vi är leksaker


skrivet den 30 nov av Rodi, klockan:12:39
 

Ibland känns det som att vi bara är leksaker eller dockor i en dockteater där de ”stora gubbarna” styr och ställer lite som de själva vill. Tydligen har ytterligare en läkare ”lekt gud”.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2234404/lamnades-att-do-hos-sin-familj

 

Tänk sicket jäkla trauma för de anhöriga, när läkarna slarvar med återupplivning och sen meddelar utan större grund till sitt påstående att personen ifråga kommer att dö och har hjärnskador. Rullas in i ett eget rum för att dö ifred med sina anhöriga men sen VAKNAR och helt utan bestående men!!!!

Hur skulle inte det kännas om det hände en själv, kan för mitt liv inte förstå hur läkare kan uttala sig på detta sätt utan att ha fakta att grunda sig på.

Man säger ju inte till någon att den anhörige är på väg att avlida utan att verkligen vara säker på det.

 

Hoppas verkligen att sjukhuset åker dit på detta så det skvätter om det för det är bara INTE ok.

Tack och lov så är i alla fall socialstyrelsen kritisk till sjukhusets agerande så en minnesbeta blir det väl förmodligen i alla fall.

Tycker det är skrämmande hur maktlös man är så fort man hamnar hos ”fel” professionell person, bara detta med läkare som exempel. Händer ju ofta helt sjuka saker där läkare verkligen klantat sig så det är skrämmande, hur ska man kunna känna sig trygg och förvissad om bra vård när man behöver det när det ser ut på detta sätt. När man bara är som jäkla marionett dockor i händerna på dom som styr..

 

Currently rated 3.1 by 166 people

  • Currently 3,06024/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed