Barbiedockor eller lovvikavantar, det e frågan det!


skrivet den 05 dec av Rodi, klockan:21:53

Barbiedockor eller lovvikavantar, det e frågan det!Ja herregud nu är det snart jul igen, turligt nog för mig har jag bara syrrans ungar att tänka på när det gäller att köpa klappar. Men vaaad ska jag köpa, syrran mumlar på om fräna grejer typ detta http://www.expressen.se/mode/1.2239262/lovvika-all-star
Men hur kul är det på en skala, funderar på barbiedockor istället (själv hade jag som liten föredragit barbiedockor alla gånger framför vantar)
Men vad tiden går, är liksom bara Jaha, så vart det snart nytt år igen, och ytterligare ett år har svischat förbi :-((

Mitt i allt elände fylller jag dessutom år i morgon (verkligen ingen hit att fylla nu vill jag lova)
Jag har inte fått särskilt mycket gjort detta år, mest pluggat, (och ok, festat en del oxå)....

Tja ett par tankar/nyårslöften har jag väl lyckats "skramla fram" inför nästa år.

Umgås mer med mina vänner
.

 ta det lite lugnare med partykvällar (dags å växa upp kanske??).

Komma rejält framåt med mina studier..

Och så det vanliga "tjafset" om att leva sundare, bli en bättre människa, vara trevligare, ta hand om mina nära å kära å bla, bla, bla i all oändligehet..

Har hunnit med ett julklappsspel än så länge också
Började med att glögga och åka pulka utomhus
Sen gick vi in för att spela det vanliga spelet med tärningar, även här var jag något uppskruvad. Jag hoppade jämfota och skällde i högan sky när någon snodde "mina" klappar (är en ruskigt dålig förlorare). Ja i alla fall slutade det hela med att jag ingen fick (fast å andra sidan var det jag som vann nästan allt förra året så det går nog på ett ut).

 


Currently rated 3.1 by 130 people

  • Currently 3,123079/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed